Urban

De Urban lijn blijft uitbreiden, met nieuwe formaten in vijf klassieke kleurvarianten: Dove, Antraciet, Grey, Ivory en White. De oppervlakken zijn nu groter, van 75x150 120x60 75x 75 60x60 tot 30x30 mozaiek. Het karakter van cement/stuc look, tegels in een reeks lichte en donkere kleuren die ruimtes een exclusief en onderscheidend karakter geven.

Onderhoud Tegels

Tegels zijn gemakkelijk te reinigen en gaan lang mee. Zeker als ze worden onderhouden met producten die door de fabrikanten worden aanbevolen. We hebben dan ook de nodige onderhoud- en reinigingsproducten op voorraad om uw nieuwe aankoop in optimale conditie te houden (of uw bestaande tegels op te frissen) en geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze. U kunt bij ons ook terecht voor producten die geschikt zijn voor natuursteen.

Hulp nodig bij het leggen?

Het leveren van een goed product is het halve werk. De kwaliteit van het tegelwerk is minstens zo belangrijk. Wenters Tegels & Vloeren bezit de kennis, capaciteit, flexibiliteit en ervaring om het tegelwerk naar behoren uit te voeren. Ons team bestaat uit , vakbekwame medewerkers die reeds de nodige jaren ervaring hebben opgedaan in het aanbrengen van tegels waardoor onze mogelijkheden onbeperkt zijn. Naast het leveren en verwerken van tegels, kunnen wij ook het aanleggen van vloerverwarming voor u verzorgen; met Wenters Tegels & Vloeren als uw aanspreekpunt zijn de lijnen kort, wordt er efficiënt gewerkt en bent u verzekerd van een gedegen service. Wilt u de uitvoering van het tegelwerk toch liever in eigen hand houden? Dan worden de door u bestelde tegels kosteloos opgeslagen in ons magazijn.

Neem contact met ons op

 
call0543 216180